• inspiration
inspiration

Dem der har hjulpet mig

Her finder du inspiration og information på de professionelle behandlere og kloge mennesker der har hjulpet mig på min vej. Jeg har altid været interesseret i selvudvikling og haft fornemmelsen af, at der var “noget mere” inde mig. Min rejse går fra, en vagtsom og usikker tilgang til verden til, at lytte indad og blive klogere på det min sjæl fortæller.

Rikke Boesen, psykolog og manuvision behandler 

Noget af det der har været virkelig banebrydende for mig på min vej, har været koblingen mellem det mentale og kroppen. Igennem kropsterapien har jeg fået forbindelse til sig selv. Jeg har arbejdet med den barriere der har været mellem min mentale selvforståelse og min krops signaler. Gennem psykolog samtaler og konkrete redskaber har Rikke hjulpet mig med, at lade tanker og hæmmende overbevisninger fylde mindre. Gennem kropsterapien og psykologien hjalp hun mig med at skabe fysisk og psykisk balance, så livsenergien kunne få mere plads.

Zanne, Clairvoyant Energie Facilitator 28122159.

I en periode hvor jeg var meget stresset og min energi/mit humør var tungt, havde jeg en fornemmelse af at der var noget der ”kaldte på min opmærksomhed”. Men på det tidspunkt havde helt mistet orienteringen i forhold til hvem jeg var og hvor jeg var på vej hen. Jeg følte mig bare stresset, presset og ked af det. Zanne hjalp mig med at få energien tilbage og blive klogere på hvad det var der ” kaldte på min opmærksomhed”. Hendes spirituelle tilgang og clairvoyante evner, hjalp mig med at få kontakt til min egen spiritualitet og gav struktur i forhold til at “åbne op”.

Nina Bentzon, astrolog

På et tidspunkt faldt korthuset sammen. Det eneste jeg havde lyst til var, at være alene og få ro (hvilket kan være en svær størrelse for en social person med job, familie og et stort istandsættelses projekt) Jeg fik lagt mit sjælshoroskop hos Nina. I en time fortalte hun om min sjæls udviklingsvej ud fra det horoskop som hun havde lagt på baggrund af min fødselsdato og tidspunkt. Hele sessionen blev optaget på en lydfil som jeg bruger som navigation når jeg mister orienteringen og bliver i tvivl om min retning og meningen med min vej. Sjælshoroskopet hjælper mig med at se tingene, fra et mere overordnet perspektiv. Det gør mig bevidst om hvor jeg skal lægge mit fokus for at udvikle min personlighed så jeg føler mig mere i balance med mit sjælskald.

Mette Brinks, Hippie Yoga

Jeg har brug for hjælp til at skabe ro og den finder jeg blandt andet i yogaen. Mettes humørfulde og givende yogarum, hjælper mig med at mærke kroppen og holde kontakten til min indre energi, i hverdagen. Gennem yogaøvelserne kommer der aktivitet i min kropsenergi så den forbliver bevægelig og smidig – men yogaen viser mig også vejen til min indre ro.

Susanne Lundblad, fysioterapeut

I flere år har jeg haft udfordringer med min mave, hvilket har betydet mange bekymringer og ”kure”. Selvom jeg egentlig ikke tænkte at en fys kunne hjælpe mig, havde jeg af flere omgang fået anbefalet Susanne og P-DTR metoden som hun arbejder med. På en times session havde jeg oplevelsen af at have sluppet adskillige kilo af gammel sorg som nærmest fyldte hele min mave. Jeg forstår ikke helt hvordan kroppen kan gøre det, men jeg kan se og mærke at det virker. Jeg lå på hendes briks mens hun spurgte min krop via kinesiologisk tilgang og arbejdede med P-DTR metoden. Mildt og blidt og virkelig effektivt.